Transportatorului

Lardi-trans oferă un set de soluții pentru gestionarea eficientă a parcului auto, căutarea rapidă a încărcăturilor după direcții și parametri ce vă interesează

to_carrier
search

Căutare încărcătură

Platforma Lardi-trans are un instrument universal de căutare a încărcăturilor, o gamă largă de parametri vă permite să selectați cele mai avantajoase oferte anume pentru dvs.

Funcția de Căutare automată vă va ajuta să nu ratați ofertele avantajoase de încărcături și vă va trimite o notificare

Adăugarea transportului

Adăugați-vă transportul pe platforma Lardi-trans cu o cerințe de transportare și primiți oferte de la expeditori

Setarea flexibilă a parametrilor va permite setarea adăugării transportului pentru toți utilizatorii platformei Lardi-trans sau doar pentru lista partenerilor Dvs.

Cererea Dvs. de transport va fi văzută de către mii de utilizatori

Adăugarea cererii ocupă ~3min

vehicle
carpark

Parc auto

Adăugați automobilele dvs. pe platforma Lardi-trans pentru o căutare comodă și rapidă a încărcăturilor

Creați cereri de transport utilizând parcul auto, prin aceasta veți economisi timpul pentru introducerea parametrilor automobilului dvs.

Rulaj electronic de documente

Sistemul încorporat de rulaj al documentelor crește eficiența afacerii dvs. și vă economisește semnificativ timpul.

Stocare și schimb de documente cu partenerii Dvs. într-un număr nelimitat.

document
transport

Transportul meu

Cu ajutorul acestui instrument, puteți gestiona cu ușurință fluxul de transport — să creați, să dublați, să planificați și să plasați cereri de transport pe platforma Lardi-trans. Funcția Alegere încărcătură vă va permite să găsiți încărcături pentru un anumit transport.

message

Schimb de mesaje încorporat

Interfața simplă și intuitivă a messengerului încorporat vă permite să schimbați în siguranță mesaje și fișiere în cadrul platformei cu angajații și partenerii în timp ce rămâneți în cadrul platformei Lardi-trans

Tenderuri

Oferă posibilitatea de a primi o propunere de transportare.

Găsiți tenderuri de la expeditori pe platforma Lardi-trans și participați la ele.

tenders

Rămâneți pe fir

Aplicație mobilă Lardi, toate cele necesare la îndemână

App StoreGoogle Play
Device

Haulage – un popular linie de afaceri. Antreprenorii sunt adesea nevoiți să trimită o comandă mică către o localitate îndepărtată, precum și către persoane particulare – pentru a transporta urgent un obiect voluminos. Pentru a comanda o mașină în astfel de nu este rațional. Dar este posibil să găsești un autostopist care să călătorească de-a lungul pe o anumită rută. În acest fel, proprietarii de mărfuri plătesc doar pentru volumul ocupat, care reduce semnificativ costurile logistice. Mai ales cu un sistem electronic "Lardi-Trans" căutare de transport asociat pentru transportul de marfă – nicio problemă.

Transportul rutier de marfă cu "Lardy-Trans": suntem mereu pe drum!

"Lardy-Trans" – – este o platformă de top pentru găsirea de transport liber și asociat, specializată în transportul de marfă. Pe site-ul nostru aveți acces la un catalog extins de companii cu date detaliate și la un forum activ de transport. Vă oferim posibilitatea nu numai de a găsi transporturi pentru transportul de mărfuri, ci și de a obține informații despre transportatorii disponibili pe ruta dumneavoastră. Pe platforma noastră sunt înregistrate peste 2700 de vehicule de diferite capacități și tipuri, care deservesc rute interne și interurbane.

Înființată în 1999, "Lardi-Trans" își confirmă fiabilitatea și cererea pe piața transportului de marfă. Astăzi oferim o platformă modernă, cu o interfață inovatoare și un sistem convenabil de căutare a mărfurilor. Pe site-ul nostru puteți nu numai să închiriați un vehicul pentru transportul de marfă, ci și să utilizați o serie de alte funcții utile:

LardiTrans"LardiTrans"

LardiTrans"LardiTrans".

  • Calculați distanța cât mai aproape de realitate.
  • .
  • Aflați informații complete despre viitorul partener în secțiunea "Reliability Zone" pentru a căuta și verifica contrapărți de încredere.
  • .
  • Cunoașteți costul detaliat al serviciilor de portal.
  • TrucksNearMe – găsiți o mașină pentru transportul de marfă pe hartă, cu caracteristici detaliate despre transportul gratuit. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru comenzile pe distanțe lungi.

Alegeți "Lardy-Trans" pentru servicii de transport eficiente și sigure!

Cum găsesc o mașină pentru a transporta o încărcătură?

Mii de clienți postează anunțuri de transport de marfă în fiecare zi, ceea ce face ca pe platforma noastră să fie ușor și convenabil să găsești autostopiști. Principala provocare rămâne convenirea unei rute și a unui preț, iar noi ne propunem să facem acest proces cât mai simplu și mai eficient posibil.

Pentru a găsi transportul potrivit, tot ce trebuie să faceți este să completați un formular rapid pe site-ul nostru. Sistemul nostru vă va furniza instantaneu oferte actualizate de la transportatori cu experiență. Aici puteți selecta cu ușurință camionul perfect pentru a vă transporta transportul în Europa.

Înțelegem că timpul dumneavoastră este prețios, de aceea platforma noastră este concepută pentru a vă ajuta să găsiți rapid și ușor transportul. Aveți încredere în noi pentru a avea grijă de încărcătura dvs. și vă vom oferi un transport de marfă fiabil și eficient, răspunzând nevoilor dvs. în ceea ce privește ruta, prețul și calitatea serviciilor.

Înțelegem că timpul dvs. este valoros, de aceea platforma noastră este concepută pentru a vă ajuta să găsiți rapid și ușor transportul.

Cerințele transportului rutier de mărfuri

Serviciul de doploading sau de încărcare cu ajutorul autostopului – este foarte popular. Urmărind traseul, vehiculele care nu sunt complet încărcate pot livra comenzi mici la destinațiile specificate. Pe de o parte, persoanele fizice și companiile mici pot economisi mulți bani pe partea de logistică, dar, pe de altă parte, timpul de livrare poate fi oarecum întârziat, deoarece trebuie să se abată de la traseu cu câțiva kilometri și să petreacă timp încărcând/descărcând.

Dar principalul avantaj al căutării transportului de marfă prin "Lardy-Trans" – este fiabilitatea. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la integritatea mărfurilor, precum și la corectitudinea completării documentelor de însoțire, deoarece pe site-ul nostru plasăm anunțuri numai companii și persoane fizice verificate.

"Lardy-Trans": asistentul dumneavoastră personal în transportul de marfă!