cargo to_shiper

Expeditorului de încărcături

Lardi-Trans oferă posibilitatea de a desfășura activitatea în sfera transportării de încărcături. Instrumentul de căutare a transportului sau de desfășurare a unui tender pentru organizarea unei transportări optime

search

Căutare transport

Platforma Lardi-Trans are un instrument universal de căutare de transport, alegerea vastă de parametri permite selectarea celor mai avantajoase propuneri anume pentru Dvs.

Funcția Căutare automată vă va ajuta să nu ratați propunerile avantajoase și vă va trimite notificări.

Adăugare încărcătură

Adăugați încărcătura Dvs. cu solicitarea de transportare pe platforma Lardi-Trans și primiți propuneri de la transportatori.

Setarea flexibilă a parametrilor va permite setarea adăugării încărcăturilor pentru toți utilizatorii platformei Lardi-trans sau doar pentru lista partenerilor Dvs.

Cererea Dvs. de încărcătură va fi văzută de către mii de utilizatori

Adăugarea cererii ocupă ~3min

vehicle

Lead-uri

Gestionarea eficientă a solicitărilor de transportare a încărcăturilor fără utilizarea unui software adițional.

Funcționalitatea Lead-uri va permite automatizarea procesului de procesare a noilor încărcături, începând de la primirea informației, până la sfârșitul transportării, fixând doleanțele și cerințele financiare ale participanților la transportare.

Creați lista transportatorilor potențiali, utilizând baza proprie sau găsind alții noi pe platforma Lardi-Trans. Selectați transportatorul care satisface toate condițiile solicitării.

leads
carpark

Tenderuri

Oferă posibilitate expeditorului de încărcături să minimizeze la maxim cheltuielile pentru transportare.

Adăugați tenderul Dvs. pe platforma Lardi-Trans cu solicitarea de transportare a încărcăturii și primiți propuneri de la transportatori. Învingător va deveni transportatorul care propune cea mai mică sumă pentru transportare.

Rulaj electronic de documente

Sistemul încorporat de rulaj al documentelor sporește eficiența businessului Dvs. și economisește timpul Dvs.

Păstrarea documentelor și schimbul de documente cu partenerii Dvs. în număr nelimitat.

document
transport

Încărcăturile mele

Cu acest instrument puteți gestiona cu ușurință fluxul de încărcături - să creați, să dublați, să planificați și să plasați cereri de încărcături pe platforma Lardi-Trans. Primiți cele mai avantajoase oferte de la transportatori după plasarea unei cereri de transportare a încărcăturii dumneavoastră.

message

Schimb de mesaje încorporat

Interfața simplă, intuitivă a messengerului încorporat permite schimbul sigur de mesaje și fișiere în interiorul platformei cu partenerii și colaboratorii, rămânând în interiorul platformei Lardi-Trans

Rămâneți pe fir

Aplicație mobilă Lardi, toate cele necesare la îndemână

App StoreGoogle Play
Device