Transportări de încărcături Franța - Moldova

Lardi-Trans platformă logistică internațională pentru organizarea transportărilor de încărcături cu transport auto pe itinerarul Franța - Moldova.

Platforma există deja de mai mult de 20 de ani, se dezvoltă și se perfecționează continuu.

Lardi-Trans unește 86 de țări ale lumii, permițând proprietarilor de transport și de încărcături să se găsească rapid unii pe alții și să încheie contracte online de transportare în siguranță a încărcăturilor din Franța în Moldova. Zilnic pe portalul nostru se înregistrează zeci de mii de cereri, atât de la companii mari, cât și de la persoane private.

Transportarea Franța - Moldova

44
încărcături așteaptă transportarea
Transportarea în toate direcțiile
56097

Statistica pentru luna trecută

Caroserii populare Franța - Moldova

Direcții populare

Căutarea transportului pentru transportarea încărcăturilor din Franța în Moldova

Cu ajutorul site-ului Lardi-Trans pot fi găsite propuneri de transportare a încărcăturii din Franța în Moldova sau se poate de aflat despre transportul disponibil pentru transportare a încărcăturilor.

Utilizatorii înregistrați descoperă funcționalitatea extinsă a serviciului. Există posibilitatea de segmentare a transportatorilor de încărcături conform rutei Franța - Moldova în dependență de diverse criterii.

De asemenea, cu ajutorul filtrelor puteți să sortați transportul disponibil, în dependență de tipul, volumul și masa încărcăturii transportate.

Livrarea încărcăturilor grupate cu aceeași direcție pe itinerarul Franța - Moldova

Un mare avantaj al serviciului Lardi-Trans constă în faptul că este posibil de găsit un camion pentru transportarea încărcăturilor care merge în aceeași direcție în care are nevoie clientul pe itinerarul Franța - Moldova.

Atuul de bază al transportărilor a diverse încărcături în aceeași direcție oferă posibilitatea de a economisi mijloace bănești datorită faptului că nu este nevoie de închiriat un automobil întreg pentru transportarea unei încărcături mici.

În cazul în care este loc liber, transportatorul poate să încarce o încărcătură adițională care trebuie transportată pe același itinerar Franța - Moldova. Despre o încărcare adițională sunt anunțați toți participanții la transportare, deoarece încărcarea mărfurilor adiționale înseamnă reținere în cale.