Încărcături Ucraina - Crecia

Lardi-Trans - platformă logistică internațională pentru publicarea anunțurilor de căutare a încărcăturilor din Ucraina în Crecia cu transport auto.

Serviciile noastre sunt utilizate de către companii și persoane private din 89 de țări ale lumii. Zilnic utilizatorii serviciului lasă mii de cereri, datorită acestui fapt puteți să găsiți încărcături pentru transportare pe itinerarul Ucraina - Crecia.

Funcționalitatea Lard-Trans permite căutarea încărcăturilor disponibile din Ucraina în Crecia, economisind cheltuielile logistice și primind avantaje maxime din deplasare.

Încărcături pentru transportare Ucraina - Crecia

155
încărcături așteaptă transportarea
Încărcături în toate direcțiile
55619

Statistica pentru luna trecută

Caroserii populare Ucraina - Crecia

Încărcături populare Ucraina - Crecia

38%
bunuri de consum
16%
zahăr
14%
palete
9%
zahăr pe palete
6%
bunuri de consum pe palete
6%
zahăr în saci
5%
cherestea
3%
tărâțe în saci
2%
palete vide
2%
bunuri de consum în saci big bag

Direcții populare

Cum funcționează căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție din Ucraina în Crecia

Căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție Ucraina - Crecia este foarte solicitată, deoarece aceasta este o metodă rapidă, economă și eficientă de a livra încărcătura la locul de destinație. Asemenea transportări de încărcături permit utilizarea rațională a locului disponibil în transport, ajungând la o valoare maximă a coeficientului de încărcare, prin urmare, avantaje transportatorului cu cheltuieli minime pentru clientul transportării.

De asemenea, alegerea încărcăturilor cu aceeași direcție Ucraina - Crecia acoperă cheltuielile pentru amortizare și kilometraj în gol, permițând proprietarului de transport și șoferului să câștige mai mulți bani.

Cum funcționează căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție din Ucraina în Crecia

Câteva sfaturi simple vă vor ajuta să vă descurcați mai ușor cu specificul căutării încărcăturilor disponibile cu aceeași direcție din Ucraina în Crecia.

  • Tipul de încărcătură. Încărcăturile pentru transportare Ucraina - Crecia trebuie să se afle în aceeași categorie de clasificare, nu se admite transportarea mărfurilor de tip diferit (de exemplu, a produselor alimentare și produselor chimice).
  • Dimensiuni. Nu uitați să luați în considerare corespunderea locului liber cu volumul încărcăturii încărcate adițional.
  • Ambalajul. La căutarea încărcăturii, expertul în logistică sau transportatorul trebuie să discute preventiv ambalarea mărfii pentru garanția siguranței acesteia în timpul transportării. La căutarea încărcăturii cu aceeași direcție, asigurați-vă că aceasta este împachetată corespunzător și nu va deteriora alte încărcături în timpul transportării.
  • Termeni temporari. Fiecare descărcare și încărcare în punctele intermediare ia timp. Plus la acestea, șoferului îi revin obligațiuni adiționale de completare a facturilor.