cargo boxes

Încărcături România - Moldova

Lardi-Trans - platformă logistică internațională pentru plasarea anunțurilor de căutare a încărcăturilor pe ruta România - Moldova cu transport auto.

Utilizatori din 89 de țări ale lumii beneficiază deja de serviciile noastre.\nZilnic pe platforma Lardi-Trans sunt plasate mii de cereri, printre care puteți găsi mereu o încărcătură potrivită pentru transportarea între țările România în Moldova.

Cu ajutorul funcționalității Lardi-Trans puteți găsi cu ușurință încărcături disponibile, cu aceeași direcție, din punctul inițial România în Moldova și să economisiți la cheltuielile logistice primind avantaj maxim de la fiecare deplasare.

Încărcături pentru transportare România - Moldova

17
încărcături așteaptă transportarea
Încărcături în toate direcțiile
65504
Încărcături pentru transportare România - Moldova

Statistica pentru luna trecută

Caroserii populare România - Moldova

Încărcături populare România - Moldova

33%
bunuri de consum
13%
placă aglomerată
13%
hârtie
13%
materiale de construcție
13%
materiale de construcții
7%
7%
instrument

Direcții populare

Economisește la transportare: căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție România - Moldova

Căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție pe ruta România - Moldova - este o metodă rapidă, economă și eficientă de livrare a încărcăturii la destinație. Asemenea transportări de încărcături oferă posibilitatea de a utiliza cu maximă eficiență spațiul transportului, sporind coeficientul de încărcare și asigurând avantaj maxim transportatorului cu cheltuieli minime pentru client.

Selectarea încărcăturilor cu aceeași direcție pentru ruta România - Moldova permite acoperirea cheltuielilor pentru amortizare și kilometraj inactiv, ceea ce, la rândul său, sporește venitul proprietarului de transport și a șoferului. Astfel, selectarea încărcăturilor pe platforma Lardi-Trans reprezintă o soluție avantajoasă pentru toți participanții la transportare.

Recomandări de căutare a încărcăturilor grupate cu aceeași direcție, fără intermediari, pe ruta România - Moldova

Pentru a alege o încărcătură potrivită pentru transportare din România în Moldova este necesar să luați în considerare câțiva factori importanți.

  • În primul rând, este necesar să luați în considerare tipul de încărcătură. Acesta trebuie să corespundă uneia din categoriile de clasificare, deoarece transportarea mărfurilor de diferite tipuri nu este permisă. De exemplu, nu pot fi transportate produsele alimentare cu substanțele chimice în aceeași mașină.
  • În al doilea rând, trebuie de atras atenție la dimensiunile încărcăturii livrate România în Moldova. Este necesar să vă asigurați că spațiul liber corespunde volumului încărcăturii adiționale.
  • Al treilea factor important - împachetarea încărcăturii. La alegerea încărcăturii cu aceeași direcție este obligatoriu să se discute condițiile de ambalare pentru a garanta siguranța transportării. De asemenea, este necesar să vă asigurați că încărcătura pe care doriți să o luați este împachetată în mod corespunzător și nu va deteriora încărcătura de bază la transportare.
  • Și, în sfârșit, este necesar să luați în considerare termenii de livrare. Fiecare încărcare și descărcare în punctele intermediare ocupă timp, deaceea este necesar să luați în considerare obligațiunile adiționale ale șoferului de completare a facturilor.