Încărcături Ungaria - Moldova

Lardi-Trans - platformă logistică internațională pentru publicarea anunțurilor de căutare a încărcăturilor din Ungaria în Moldova cu transport auto.

Serviciile noastre sunt utilizate de către companii și persoane private din 89 de țări ale lumii. Zilnic utilizatorii serviciului lasă mii de cereri, datorită acestui fapt puteți să găsiți încărcături pentru transportare pe itinerarul Ungaria - Moldova.

Funcționalitatea Lard-Trans permite căutarea încărcăturilor disponibile din Ungaria în Moldova, economisind cheltuielile logistice și primind avantaje maxime din deplasare.

Încărcături pentru transportare Ungaria - Moldova

8
încărcături așteaptă transportarea
Încărcături în toate direcțiile
55637

Statistica pentru luna trecută

Caroserii populare Ungaria - Moldova

Încărcături populare Ungaria - Moldova

28%
bunuri de consum
16%
îngrășăminte
12%
carne
8%
semințe pe palete
8%
materiale de construcții
8%
panouri OSB
8%
semințe în saci big bag
4%
carne congelată
4%
băuturi pe palete
4%
articole de birotică

Direcții populare

Cum funcționează căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție din Ungaria în Moldova

Căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție Ungaria - Moldova este foarte solicitată, deoarece aceasta este o metodă rapidă, economă și eficientă de a livra încărcătura la locul de destinație. Asemenea transportări de încărcături permit utilizarea rațională a locului disponibil în transport, ajungând la o valoare maximă a coeficientului de încărcare, prin urmare, avantaje transportatorului cu cheltuieli minime pentru clientul transportării.

De asemenea, alegerea încărcăturilor cu aceeași direcție Ungaria - Moldova acoperă cheltuielile pentru amortizare și kilometraj în gol, permițând proprietarului de transport și șoferului să câștige mai mulți bani.

Cum funcționează căutarea încărcăturilor cu aceeași direcție din Ungaria în Moldova

Câteva sfaturi simple vă vor ajuta să vă descurcați mai ușor cu specificul căutării încărcăturilor disponibile cu aceeași direcție din Ungaria în Moldova.

  • Tipul de încărcătură. Încărcăturile pentru transportare Ungaria - Moldova trebuie să se afle în aceeași categorie de clasificare, nu se admite transportarea mărfurilor de tip diferit (de exemplu, a produselor alimentare și produselor chimice).
  • Dimensiuni. Nu uitați să luați în considerare corespunderea locului liber cu volumul încărcăturii încărcate adițional.
  • Ambalajul. La căutarea încărcăturii, expertul în logistică sau transportatorul trebuie să discute preventiv ambalarea mărfii pentru garanția siguranței acesteia în timpul transportării. La căutarea încărcăturii cu aceeași direcție, asigurați-vă că aceasta este împachetată corespunzător și nu va deteriora alte încărcături în timpul transportării.
  • Termeni temporari. Fiecare descărcare și încărcare în punctele intermediare ia timp. Plus la acestea, șoferului îi revin obligațiuni adiționale de completare a facturilor.